Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu face orice pentru a rămâne în atenţia publicului

Traian Băsescu face orice pentru a rămâne în atenţia publicului

Traian Băsescu face orice pentru a rămâne în atenţia publicului
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Oct 2015   •   19:26
Fostul preşedinte Traian Băsescu atacă pe toată lumea, în încercarea de a rămâne în atenţia publică. Cea mai recentă ţintă a sa - preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea. 
 
"Caracterul lui Dragnea este de om dispus să mintă ca lui să îi fie bine. caracterul lui este mizerabil”, a continuat Băsescu, care a ţinut să spună că soţia sa, Maria Băsescu, a aruncat un cadou pe care l-a primit de la Dragnea: „Dragnea, cu stilul lui unsuros, a venit să îmi aducă un dar care sa îmi poarte noroc, mi-a adus o corăbiuţă pe care a adus-o cu el din Brazilia. Soţia, aflând de la cine e, l-a luat şi l-a aruncat”, a declarat Băsescu, vineri. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de vineri a emisiunii La ordinea zilei, realizată de Dana Grecu, la Antena 3. 
 
Realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire, Radu Tudor, a opinat că declaraţia lui Traian Băsescu arată că îi este frică de Liviu Dragnea. 
 
"Mi se pare că lui TB îi e frică de Liviu Dragnea şi aş decripta mesajul său ca "i-a făcut pe Geoană şi pe Ponta, aoleu, mă face şi pe mine". Cred că TB are o serioasă problemă în legătură cu Dragnea. Încearcă şi el să se lege de locomotivă. Partidul său este mai mic decât TVA-ul la pâine şi este disperat să se lege de acea persoană despre care se vorbeşte de dimineaţa până seară. Îl înjură ca să fie şi el dat la televizor. Şi facă-se voia sa acum. Eu abia aştept calmul lui Liviu Dragnea să îi tulbure neliniştea lui Traian Băsescu."
 
În schimb, sociologul Marius Pieleanu a explicat că Traian Băsescu încearcă doar să rămână în atenţia publicului.
 
"Nu îi este frică. Omul încearcă să se agaţe de orice fel de eveniment ca să îşi facă simţită prezenţa. Dacă am avea opt zile la rând fără Traian Băsescu la ştiri, la toate televiziunie, în a noua zi îl vedem cu un steag aici, că vrea în emisiune la Dana Grecu. S-a tot discutat astăzi că Traian Băsescu ar putea candida la Primăria Generală. Ca om care se ocupă cu cifrele, vă spun că ar putea aduna câteva cifre interesante, măcar să îşi facă loc în Consiliul General. Tot încercăm să decrpităm noi doct profunzimile lui Traian Băsescu. Nu zice mare lucru."
 
Liberalul Virgil Guran nu a comentat declaraţia lui Băsescu şi a răspuns scurt "(Traian Băsescu n.r.)E un mitocan. Cum poţi să susţii că Dragnea îi face pe nu ştiu cine, când el numai asta a făcut?"
 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close