Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu faţă cu notiţele: PD-L nu trebuie să-mi alimenteze candidatura (VIDEO)

Traian Băsescu faţă cu notiţele: PD-L nu trebuie să-mi alimenteze candidatura (VIDEO)

Traian Băsescu faţă cu notiţele: PD-L nu trebuie să-mi alimenteze candidatura (VIDEO)
Sursa foto: Traian Basescu
27 Mai 2009   •   08:58

Preşedintele Băsescu susţine în continuare că nu a luat nicio decizie în privinţa candidaturii sale la preşedinţie şi că nu va ezita să meargă la evenimente în ţară atunci când va fi invitat. O aluzie directă şi evidentă la criticile din ultima perioadă cu privire la vizitele în teritoriu ale şefului statului.

"Sunt şeful statului şi am fost ales de români", a spus preşedintele într-o declaraţie de presă înainte de plecarea în Grecia.

Cu această ocazie, Traian Băsescu a venit şi cu lămuriri în legătură cu un articol publicat miercuri în Evenimentul Zilei, potrivit căruia preşedintele s-a dus la întâlnirea de luni cu parlamentarii PDL pregătit cu indicaţii strategice, în legătură cu alegerile prezidenţiale.

Potrivit celor puse pe hârtie cu mâna sa, Băsescu a mers la discuţiile cu democrat liberalii înarmat cu indicaţii în legătură cu pregătirea campaniei sale pentru prezidenţiale.

?Candidatura mea trebuie alimentată de PDL", scria în notiţele preşedintelui. Acesta a dezminţit, însă, informaţiile publicate, explicând că ziariştii au omis negaţia din fraza respectivă, în ideea de a dezinforma. Astfel, şeful statului susţine că pe foaie se preciza, de fapt, întocmai contrariul: ?Candidatura mea - nu trebuie alimentată de PDL?.

Băsescu avea şi câteva soluţii punctuale de pregătire a terenului de campanie: parlamentarii să facă mai multe ?întâlniri cu alegătorii" şi ?să explice motivaţia decizilor guvernului" Boc pentru a transforma efectele acestor hotărâri în avantaje electorale.

Indicaţiile pentru desfăşurarea campaniei prezidenţiale se regăsesc într-o listă mai lungă de subiecte pregătite pentru întâlnire, între care Codurile juridice, dosarele de corupţie blocate în parlament, legea unică a salarizării şi a pensiilor.



Antena 3


×
Subiecte în articol: candidatura
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close