Antena 3 Politică Traian Băsescu iese din nou în public. Preşedintele participă la Zilele Localităţii Peştera

Traian Băsescu iese din nou în public. Preşedintele participă la Zilele Localităţii Peştera

de G.S.    |    11 Mai 2013   •   16:17
Traian Băsescu iese din nou în public. Preşedintele participă la Zilele Localităţii Peştera
Sursa foto: Foto: Agerpres
Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă după-amiază, în comuna constănţeană Peştera, unde va participa la Zilele localităţii, el intrând în sediul Primăriei, unde, la ora transmiterii acestei ştiri, are o discuţie cu primarul localităţii.
Traian Băsescu a ajuns cu un autoturism în comuna Peştera, unde a fost întâmpinat de primarul din localitate, Valentin Vrabie, şi de un grup de tineri cu care a dat mâna şi a schimbat câteva cuvinte.
Ulterior, şeful statului a intrat în sediul Primăriei, fără să facă declaraţii jurnaliştilor.
Primarul localităţii, Valentin Vrabie, declara, înainte ca Traian Băsescu să ajungă în comună, că este plăcut surprins că preşedintele, de vizita căruia a aflat cu numai câteva ore mai devreme, va participa la eveniment. 
"Am trimis invitaţii Cancelariei Prezidenţiale şi la instituţiile publice şi am fost plăcut surprins să aflu că (preşedintele - n.r.) va da curs invitaţiei. Am aflat cu numai câteva minute înainte", a declarat Valentin Vrabie.
Potrivit primarului, cheltuielile administraţiei locale pentru organizarea evenimentului au fost de numai 25.000, restul venind din sponsorizări. 
"Din bugetul local am cheltuit cam 25.000 de lei. Restul a venit din partea sponsorilor. Nu ştiu la cât a costat pentru că fiecare dintre sponsori a venit cu câte un artist, pe care l-a plătit, aşa că nu ştiu la cât se ridică suma totală. Sponsiorizările sunt făcute de investitorii din zonă; chiar ei s-au oferit.  Iar de organizare, ce înseamnă amenajarea zonei şi restul, s-a ocupat Primăria', a mai afirmat Vrabie.
El spune că Ziua Comunei Peştera trebuia sărbătorită pe 1 Mai, dar evenimentul a fost amânat întrucât era Săptămâna Mare. 
"În mod normal organizam pe 1 Mai dar, pentru că anul acesta ar fi căzut în Săptămâna Mare, am aşteptat să treacă cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii şi apoi am făcut şi sărbătoarea noastră", a spus primarul.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close