Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu îl atacă pe Tudorel Toader, propunerea PSD pentru Ministerul Justiției

Traian Băsescu îl atacă pe Tudorel Toader, propunerea PSD pentru Ministerul Justiției

Traian Băsescu îl atacă pe Tudorel Toader, propunerea PSD pentru Ministerul Justiției
23 Feb 2017   •   10:19

Fostul președinte Traian Băsescu îl atacă pe Tudorel Toader, propunerea PSD pentru portofoliul Justiției. Băsescu susține, într-un text publicat pe contul de Facebook, că Toader, din postura de judecător al Curții Constituționale, "a încercat să mistifice" rezultatul referendumului de suspendare al președintelui.

"Îmi aduc aminte încercarea disperată a judecătorului Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, din vara anului 2012, după desfăşurarea referendumului de suspendare.
Atunci, judecătorul din Iaşi a făcut opinie separată, încercând mistificarea rezultatului de la urne şi susţinând că Preşedintele României trebuie demis, în condiţiile în care la vot se prezentaseră doar 46 la sută din electori şi nu 50 la sută plus unu, aşa cum cerea Legea Referendumului în mod expres. Pentru mine a fost clară înregimentarea judecătorului constituţional în corul pesedito-liberal, condus de Ponta şi Antonescu, autori ai unei lovituri de stat care a îngrijorat lumea occidentală şi a decredibilizat România.
Nu am dubii că poziţia judecătorului era puternic influenţată de sponsorul său politic, Relu Fenechiu.
Aflând despre nominalizarea Domnului Tudorel Toader la Justiţie, nu pot să nu mă întreb dacă va fi capabil să încalce legea pentru a da satisfacţie celor care l-au numit.
Există însă un avantaj ce nu poate fi contestat prin nominalizarea lui Tudorel Toader la justiţie: în mod cert, ŞTIE CARTE."

 

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close