Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, în vizită la Fundaţia Mişcarea Populară. "Nimeni nu mă poate opri să votez PMP"

Traian Băsescu, în vizită la Fundaţia Mişcarea Populară. "Nimeni nu mă poate opri să votez PMP"

Traian Băsescu, în vizită la Fundaţia Mişcarea Populară. "Nimeni nu mă poate opri să votez PMP"
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Mar 2014   •   21:08

O serie de imagini care îl arată pe Traian Băsescu la sediul Fundaţia Mişcarea Populară au fost difuzate în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3.

Din Fundaţia Mişcarea Populară fac parte parte democrat-liberalii care nu pot părăsi încă PDL pentru că şi-ar pierde mandatele de primari, precum Emil Boc sau primarul Pinalti, a menţionat Alessandra Stoicescu.

"Eu presupun că la un moment dat se vor reuni probabil sub numele acesta de Mişcare Populară pentru a mai şterge puţin din faptele trecutei guvernări", a comentat şi Ecaterina Andronescu, invitată în emisiunea 100 de Minute.

Băsescu: Nimeni nu mă poate opri să votez PMP

Preşedintele Traian Băsescu a recunoscut că a avut o întâlnire, luni, la sediul Fundaţiei Mişcarea Populară, cu mai mulţi lideri de filiale din fundaţie şi din partid, cu care a discutat despre ce a vrut de la această costrucţie, când a propus înfiinţarea ei.

Preşedintele a ţinut să precizeze că ştie toată lumea că s-a despărţit definitiv de PDL, că nu are nimic în comun, în abordările politice, cu actuala conducere a partidului şi că a propus formarea unei fundaţii, care se numeşte Mişcarea Populară, care a generat un partid.

"Ieri am fost la sediul Fundaţiei, pentru nişte discuţii. Să ştiţi că am dreptul să mă dus la sediul oricărei fundaţii, nu este o încălcare a statutului de preşedinte, cum am dreptul să mă duc şi la orice partid. Un singur lucru nu am dreptul să fac, să devin membru al unui partid, dar nimeni nu mă poate opri să susţin, să votez partidul Mişcarea Populară", a declarat şeful statului.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close