Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, ironie la adresa parlamentarilor din Comisia SRI: „Căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea”

Traian Băsescu, ironie la adresa parlamentarilor din Comisia SRI: „Căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea”

Traian Băsescu, ironie la adresa parlamentarilor din Comisia SRI: „Căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea”
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Mar 2018   •   16:50

Fostul preşedinte Traian Băsescu aruncă o ironie la adresa Comisiei SRI, despre care spune că dacă declarațiile lui Liviu Dragnea nu prezintă interes, atunci el nu are motive să creadă că prezenţa lui la comisie ar fi necesară sau utilă.

„În mod repetat, Liviu Dragnea a cerut public să fie audiat la Comisia SRI, afirmând că vrea să spună adevărul despre relaţia sa cu “statul paralel”, despre întâlnirile bisăptămânale la tenis de la baza lui Pescariu şi vila T 14, despre chefurile de la vila K2, despre tăiatul porcului de Crăciun la vila T 14, despre mângâiatul ghipsului lui Koveşi, despre vinul roşu preferat de Coldea şi mai ales să vorbească despre modul în care se făceau şi se prioritizau dosarele baronilor PSD şi nu numai.
Deşi Dragnea se perpeleşte, şi nu poate dormi de grija celor ce are de mărturisit/denunțat, majoritatea PSD - ALDE din comisia SRI, prin vot, a respins solicitarea lui Dragnea de a fi audiat.

Şi dacă ce poate mărturisi Dragnea despre întâlnirile, chefurile şi meciurile de tenis de la vilele SRI, la care a participat alături de Maior, Ponta, Coldea, Dîncu, Koveşi, Georgescu, Ghiţă şi alţi înalţi reprezentanţi din magistratură şi servicii secrete, nu prezintă interes pentru onorabila majoritate din comisia SRI, de ce aş crede că prezenţa mea la comisie ar fi necesară sau utilă ?

Aşa că, dragi parlamentari din comisia SRI, căutaţi-mă după ce îl audiaţi pe Dragnea. Nu vedeţi că bietul Daddy îşi rupe hainele de pe el pentru că aţi refuzat să-i primiţi spovedania? Salvaţi-l pe Daddy !”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: comisia SRI
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close