Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu îşi plănuieşte rămânerea la putere. „Vă treziţi cu mine la anul pe aici!”

Traian Băsescu îşi plănuieşte rămânerea la putere. „Vă treziţi cu mine la anul pe aici!”

Traian Băsescu îşi plănuieşte rămânerea la putere. „Vă treziţi cu mine la anul pe aici!”
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Apr 2014   •   19:18
Traian Băsescu l-a avertizat pe Victor Ponta că s-ar putea să nu scape prea uşor de el. Preşedintele a făcut, în urmă cu numai câteva ore, o declaraţie şocantă, la bilanţul Ministerului de Interne.

"Probabil este ultimul bilanţ la care particip la Ministerul de Interne, premierul se roagă pentru asta, dar nu se ştie... Cine ştie? Întortocheate sunt căile Domnului. Vă treziţi cu mine la anul pe aici!” a spus Băsescu la bilanţul MAI de astăzi.

Declaraţia lui Traian Băsescu a fost comentată de invitaţii emisiunii La Ordinea Zilei de la Antena 3.

„E foarte posibil, după cum am văzut în actul de coabitare, ca la anul Traian Băsescu să fie prim-ministru şi Victor Ponta să fie preşedinte. Este foarte posibil. Este foarte posibil ca Traian Băsescu să fie un pesionar la anul şi să-şi dorească să fie la un asemenea bilanţ”, a declarat Gigel Ştirbu (PNL).

Alexandru Frătean, parlamentar PSD, a precizat: „Este clar că povestea cu premier a preşedintelui Băsescu este mai veche. El a anunţat în diverse forme, la diverse emisiuni tv, dar în acelaşi timp, o variantă în care să fie acest lucru cu susţinerea PSD, indiferent în ce formulă, este exclusă”.

Avocatul Pavel Abraham a declarat că nu consideră că există şanse ca Traian Băsescu să devină premier. "Cred că aceste avansuri pe care domnia sa le face, le face din teama de justiţie".

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close