Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, la ieşirea de la OTPDL: Aş fi băut şi eu o bere

Traian Băsescu, la ieşirea de la OTPDL: Aş fi băut şi eu o bere

Traian Băsescu, la ieşirea de la OTPDL: Aş fi băut şi eu o bere
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Sep 2011   •   13:24

Preşedintele Traian Băsescu ar fi vrut să bea o bere, la plecarea de la şcoala de vară a OTPDL, cu liderii democrat-liberali. Din păcate, aceştia se fotografiu cu tinerii din PDL, motiv pentru care preşedintele a plecat, conform Mediafax.

La finalul intervenţiei de la şcoala de vară a OTPDL, Băsescu a fost asaltat de tinerii prezenţi care doreau să se fotografieze cu el. "Uitaţi, pe mine nu mă iartă nevasta, dar pe voi da. Haideţi să facem fotografii!” a răspuns şeful statului tinerilor.

După poze, Traian Băsescu a fost rugat să dea autografe chiar pe tricourile purtate de tinerii din PDL iar la ieşirea din sală, preşedintele s-a întâlnit cu premierul Emil Boc. După un scurt dialog, preşedintele s-a îndreptat spre liderii PDL care erau la terasă.

Văzând că aceştia se fotografiu, la rândul lor, alături de alţi tineri din partid, şeful statului s-a întors şi s-a îndreptat spre maşina oficială. "Credeam că sunt la o bere. Aş fi vrut să beau şi eu o bere”, a spus zâmbind şeful statului, în drum spre maşină.

 


×
Subiecte în articol: presedinte premier prim-ministru Emil Boc
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close