Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: ”Mulţumesc lui Dumnezeu că Dragnea cu tot cu PSD s-au dezis de problema graţierii”

Traian Băsescu: ”Mulţumesc lui Dumnezeu că Dragnea cu tot cu PSD s-au dezis de problema graţierii”

Traian Băsescu: ”Mulţumesc lui Dumnezeu că Dragnea cu tot cu PSD s-au dezis de problema graţierii”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
10 Mai 2017   •   17:27

Traian Băsescu, președintele PMP, a declarat, miercuri, că PSD şi Liviu Dragnea s-au dezis de problema graţierii, iar acest lucru îi va permite lui să o susţină de pe poziţii independente. Băsescu a subliniat că România are nevoie de o graţiere largă. 

"În ceea ce mă priveşte, mulţumesc lui Dumnezeu că Dragnea cu tot cu PSD s-au dezis de problema graţierii, pentru că asta îmi va permite să o susţin de pe poziţii independente pentru că România are nevoie de o graţiere. O poziţie de politician care înţelege care este situaţia din sistemul nostru de justiţie, din sistemul penitenciar şi mai ales care înţelege să contribuie la repararea unor erori care s-au făcut odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Penal", a spus Traian Băsescu, la Consiliul Executiv Naţional al PMP. 

Președintele PMP a adăugat că legea graţierii va ajunge la Camera Deputaţilor în forma Guvernului şi PMP trebuie să voteze pentru respingerea ei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Dragnea problema PSD
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close