Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: "Nu îmi aduc aminte să-l fi menţionat vreodată pe domnul Voicu." Iată dovada! (VIDEO)

Traian Băsescu: "Nu îmi aduc aminte să-l fi menţionat vreodată pe domnul Voicu." Iată dovada! (VIDEO)

Traian Băsescu: "Nu îmi aduc aminte să-l fi menţionat vreodată pe domnul Voicu." Iată dovada! (VIDEO)
11 Dec 2009   •   16:53

Reţinerea de către DNA a senatorului PSD Cătălin Voicu a agitat apele în politica românească. Dacă PSD sugerează că această măsură este una politică, comandată de preşedintele Traian Băsescu, acesta din urmă neagă implicarea sa. Mai mult, Traian Băsescu a declarat vineri că nu îşi aduce aminte să-l fi menţionat pe Cătălin Voicu într-o discuţie:

"Nu-mi aduc aminte să-l fi menţionat vreodată pe domnul Voicu." (Traian Băsescu, vineri 11 decembrie)

Lipsa de memorie a preşedintelui nu poate înlocui totuşi declaraţiile oficiale făcute cu puţin timp înainte de declanşarea campaniei electorale. Astfel, într-o emisiune la TVR, Traian Băsescu îl menţiona explicit pe senatorul PSD Cătălin Voicu printre cei care au o influenţă negativă în Ministerul de Interne:

"Am luat măsurile de securitate necesare pentru ca influenţa grupurilor din afara instituţie (MAI), mă refer la generalul Mitică Iliescu, la domnul Voicu, senator PSD, la domnul Marian Vanghelie, influenţa acestora să fie limitată." (Traian Băsescu, înainte de campania electorală)

BĂSESCU: NU ÎMI ADUC AMINTE SĂ-L FI MENŢIONAT PE DOMNUL VOICU


BĂSESCU: AM LUAT MĂSURI CA INFLUENŢA DOMNULUI VOICU SĂ FIE LIMITATĂ


DNA a anunţat vineri că senatorul PSD Cătălin Voicu este cercetat pentru două infracţiuni de trafic de influenţă. Potrivit procurorilor DNA el este acuzat că ar fi primit bani de la oameni de afaceri pentru soluţionarea unor cauze civile. Cătălin Voicu are interdicţia de a părăsi Bucureştiul. Senatorul a fost ridicat vineri dimineaţă, la scurt timp după ce a părăsit locuinţa, şi a fost adus la sediul DNA, în baza unui mandat de aducere.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Catalin Voicu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close