Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu participă la şedinţa de Guvern în care se discută varianta finală a Legii salarizării

Traian Băsescu participă la şedinţa de Guvern în care se discută varianta finală a Legii salarizării

Traian Băsescu participă la şedinţa de Guvern în care se discută varianta finală a Legii salarizării
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Noi 2010   •   10:42

Preşedintele Traian Băsescu participă la şedinţa de Guvern în care se definitivează proiectul Legii salarizării unice. Înainte de această şedinţă, premierul Emil Boc s-a întâlnit, la Parlament, cu grupurile parlamentare ale partidelor aflate la guvernare, pentru o ultimă discuţie privind Legea salarizării. După şedinţa de Guvern, care a început la ora 15:00, va fi transmisă scrisoarea de intenţie către Fondul Monetar Internaţional.

La întâlnirea de la Parlament au fost discutate mai multe variante ale salarizării pe anul 2011. Premierul a vrut să se asigure astfel că parlamentarii care susţin Guvernul sunt de acord cu deciziile lui.

Potrivit unor surse guvernamentale, citate de Mediafax, premierul le-a spus parlamentarilor coaliţiei că salariul minim pe economie ar urma să fie de 670 de lei. În varianta prezentată de Boc se arată că în 2011 vor fi creşteri salariale de până la 15% la toate salariile, pornind de la nivelul de acum al salariilor. Totodată, premierul a susţinut că pentru persoanele cu venituri mai mici de 1.000 de lei trebuie să se găsească o formă de compensare.

Înainte de şedinţa de la Parlament, se pare că ministrul Muncii, Ioan Botiş, a mers la Palatul Cotroceni, unde a discutat cu preeşdintele Traian Băsescu despre Legea salarizării unice.

Traian Băsescu, la şedinţa de Guvern

×
Subiecte în articol: Emil Boc sedinta guvern legea salarizarii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close