Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, primul anunț ca președinte al PMP

Traian Băsescu, primul anunț ca președinte al PMP

Traian Băsescu, primul anunț ca președinte al PMP
Sursa foto: foto: Agerpres
27 Mar 2016   •   17:23

Traian Băsescu a ținut să marcheze și pe Facebook faptul că a fost ales președinte al Partidului Mișcarea Populară. Într-un mesaj postat duminică după-amiază el s-a declarat mulțumit de numărul de participanți la Congres.

Băsescu a anunțat apoi că cei 3.000 de delegați au votat în unanimitate includerea în programul politic, ca obiectiv de țară, unirea României cu Republica Moldova.

''Pe zi ce trece, suntem tot mai mulți. Congresul Partidului Mişcarea Populară - 3.000 de participanţi au umplut până la refuz cea mai mare sală a Parlamentului. Cu această ocazie, am fost ales preşedinte al PMP.
Eugen Tomac a fost desemnat preşedinte executiv, iar Siegfried Mureşan şi Cristian Diaconescu au devenit prim-vicepreşedinţi.
În Congres, cei 3.000 de delegați au votat în unanimitate includerea în programul politic, ca obiectiv de țară, unirea României cu Republica Moldova, astăzi, când se împlinesc 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu România'', a scris Traian Băsescu pe Facebook.

 

 

Pe zi ce trece, suntem tot mai mulți!Congresul Partidului Mişcarea Populară - 3.000 de participanţi au umplut până la...

Posted by Traian Băsescu on Sunday, March 27, 2016

×
Subiecte în articol: PMP
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close