Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu reproşează democrat-liberalilor că nu au făcut ca Dan Diaconescu, la alegerile legislative

Traian Băsescu reproşează democrat-liberalilor că nu au făcut ca Dan Diaconescu, la alegerile legislative

23 Mar 2013   •   12:17


Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, sâmbătă, democrat-liberalilor că le reproşează un singur lucru, respectiv că puteau obţine mai multe procente la alegerile legislative, adică să fi făcut măcar ceea ce a făcut Dan Diaconescu, care a creat impresia că se bate.
   
"Vă reproşez un singur lucru. Puteaţi să obţineţi procente mai multe la legislative şi asta măcar dacă aţi fi făcut ceea ce a făcut Dan Diaconescu. Adică omul ăsta a reuşit să îşi crească partidul de la 5% la locale la 14% la legislative punând o cameră de luat vederi cu el însuşi la Târgu-Jiu unde a creat impresia că se bate, în timp ce voi nu aţi dat impresia că vă bateţi şi aţi lăsat să plutească neîncrederea aranjamentului asupra deciziilor voastre politice", le-a spus Traian Băsescu delegaţilor la Convenţia PDL.
   
Preşedintele a completat: "Dar asta e o observaţie ca om care a privit la televizor campania, chiar dacă îl sunam aproape zilnic pe Traian Ungureanu şi îl întrebam ce mai faceţi".

×
Parteneri
A murit Ionuţ, tânărul ajuns în comă după o durere de măsea
x close