Antena 3 Politică Traian Băsescu se mai alege cu un dosar. Trei foști membri PMP îl cheamă la tribunal

Traian Băsescu se mai alege cu un dosar. Trei foști membri PMP îl cheamă la tribunal

04 Aug 2016   •   12:47
Traian Băsescu se mai alege cu un dosar. Trei foști membri PMP îl cheamă la tribunal

Problemele se țin scai de capul Traian Băsescu, fostul președinte al României, care nici el nu mai știe de câte ori a fost nevoit să dea cu subsemnatul în fața magistraților, având în vedre mulțimea dosarelor în care este citat, scrie Libertatea.

Colac peste pupăză, liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP) s-a mai ales cu un dosar, de data aceasta el fiind chemat în instanță de oameni care au crezut în el, persoane care locuiesc chiar în județul Suceava, în care s-a născut și a crescut soția sa Maria. 

Concret, trei foști consilieri locali din orașul Milișăuți, județul Suceava, îi acuză pe Popovici și Băsescu că au fost excluși din partid, pierzându-și astfel funcțiile. Cei trei, Viorel Hrenciu, Vasile Cazac și Ion Deleanu, aleși la 5 iunie consilieri locali PMP în orașul Milișăuți, spun că au fost excluși de Popovici întrucât nu au intrat în jocurile șefului lor, care a făcut împotriva voinței lor alianță cu PSD pentru a numi viceprimarul orașului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close