Antena 3 Politică Traian Băsescu şi-a sunat soţia în timpul unei emisiuni pentru că nu mai știa când s-a căsătorit fiica sa Ioana

Traian Băsescu şi-a sunat soţia în timpul unei emisiuni pentru că nu mai știa când s-a căsătorit fiica sa Ioana

19 Mai 2017   •   10:40
Traian Băsescu şi-a sunat soţia în timpul unei emisiuni pentru că nu mai știa când s-a căsătorit fiica sa Ioana
Sursa foto: Foto: Agerpres

Fostul preşedinte Traian Băsescu a aflat în platoul unei televiziuni de știri că în acelaşi timp postul Antena 3 a difuzat înregistrări care ar dovedi o întâlnire dintre fostul şef al statului şi patronul RCS&RDS, Zoltan Teszari, alături de Radu Pricop, potrivit adevarul.ro.

Traian Băsescu nu-şi mai amintea dacă Radu Pricop era la acea data căsătorit cu fiica sa Ioana, aşa că a sunat-o în direct pe soţia sa, Maria. Aceasta a răspuns „eu știu că în 2014”, iar după ce a terminat conversația cu ea, a negat că l-a cunoscut sau că a vorbit cu Zoltan Teszari.

„Eu nu m-am întâlnit niciodată cu Teszari. Nu ştiu cum arată. În 2013, fiica mea nu era căsătorită. Să o întreb când s-a căsătorit. De vorbit nu am vorbit niciodată cu el. Într-o mulţime, la o recepţie. Eu nu l-am cunoscut înainte pe Radu Pricop. M-a anunţat că se căsătoreşte. Exclus vizită la Oradea. Eu ştiu de ce nea Traian vorbeşte ăsta? Nu se vorbeşte despre mine, ci despre nea Traian. Eu nu ştiu ce clienţi a avut Radu ca avocat. Tinerel Teszari ăsta. Mergea să îmi spună nene. Memoria numelor nu o am, dar a feţelor da”, a mai spus Băsescu.

 

×
Subiecte în articol: sotie emisiune direct live casatorit

Sunteți de acord cu noile reguli și amenzi din Codul Rutier? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close