Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu susţine că nu s-a referit la soţia lui Antonescu în confruntarea de sâmbătă (VIDEO)

Traian Băsescu susţine că nu s-a referit la soţia lui Antonescu în confruntarea de sâmbătă (VIDEO)

Traian Băsescu susţine că nu s-a referit la soţia lui Antonescu în confruntarea de sâmbătă (VIDEO)
Sursa foto: Traian Basescu
15 Noi 2009   •   16:30

Traian Băsescu se disculpă. Şeful statului susţine că nu s-a referit la fosta soţie a lui Crin Antonescu sâmbătă, la confrunatare, când a vorbit despre viaţa personală. Băsescu a declarat că nu ştie absolut nimic despre drama personală a contracandidatului său şi că, de fapt, vorbele i-au fost răstălmăcite de jurnalişti.

Preşedintele Traian Băsescu acuză jurnaliştii că i-ar fi răstălmăcit afirmaţiile făcute la confruntarea directă cu contracandidatul său din partea PNL, Crin Antonescu. Băsescu susţine că nu s-a referit la drama trăită pe plan personal de Crin Antonescu când a vorbit despre situaţiile dificile din familie.

?Cred că inventaţi una din cele mai mari mizerii. Cred că aţi ajuns să inventaţi un lucru pe care eu nu l-am făcut. Eu am vorbit despre soţia mea, iar unii ziarişti văd că încearcă să ducă lucrurile într-o zonă despre care habar n-am. Eu nu ştiu nimic despre viaţa lui Crin Antonescu, decât că s-a recăsătorit acum?, susţine şeful statului.

BĂSESCU: NU ŞTIU NIMIC DESPRE VIAŢA LUI CRIN ANTONESCU


"Recunosc că m-am simţit atacat când Crin Antonescu a făcut referire la femei. Sunt un om care a trăit în casă cu trei femei, care uneori, au fost în situaţii dificile. Nu vreau să dezvolt, dar când navigam, am venit dintr-un voiaj, iar Ioana era bolnavă şi am rămas acasă alături de soţia mea. Când s-a născut fiica cea mică, soţia a avut nişte probleme după naştere şi am rămas solidar cu soţia mea, nu am mai plecat în voiaj, am rămas lângă ea", a adăugat Băsescu, citat de Mediafax.

Declaraţia lui Traian Băsescu vine în urma dezbaterii la care a participat sâmbătă, la Cluj-Napoca, şi care a avut printre subiectele abordate şi tema femeilor. ?Decenţa ar trebui să vă spună că un bărbat care are trei femei în casă, le respectă. Un bărbat căruia nu i s-a întâmplat nici un incident dramatic, în care să-şi lase soţia singură să ajungă în situaţii dificile?, i-a spus Traian Băsescu lui Crin Antonescu.

Presa a apreciat aceste declaraţii ale preşedintelui ca fiind o referire la o dramă din viaţa privată a liderului PNL. Prima soţie a acestuia s-a sinucis în urmă cu cinci ani, pe fondul unei depresii.



CONFRUNTAREA DINTRE BĂSESCU ŞI ANTONESCU


Antena 3

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close