Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: "TOŢI datorăm ceva PDL-ului"

Traian Băsescu: "TOŢI datorăm ceva PDL-ului"

Traian Băsescu: "TOŢI datorăm ceva PDL-ului"
de O.P.    |    10 Feb 2014   •   08:09

Președintele Traian Băsescu a declarat duminică la Cluj că ar fi imoral să nu recunoască faptul că datorează ceva Partidului Democrat Liberal și a reluat mesajul ca membrii Fundației Mișcarea Populară și cei ai Partidului Mișcarea Populară să nu-i atace pe democrat-liberali, pentru că nu ei sunt adversarii.

Răspunsul președintelui a fost dat la cererea jurnaliștilor de a comenta o declarație a președintelui PDL, Vasile Blaga, care aflase de la televizor că Emil Boc a acceptat invitația de a se înscrie în Fundația Mișcarea Populară.

"Eu nu-i transmit nimic. Fiecare cu părerile lui. Pentru că eu am făcut un apel către toți membrii fundației, dar și către membrii Partidului Mișcarea Populară să nu atace PDL-ul. Ar fi cea mai mare greșeală, pentru că, până la urmă, toți datorăm ceva PDL și mi s-ar părea imoral", a spus Băsescu.

În timpul dezbaterii organizate la Cluj de Fundația Mișcarea Populară pe tema statului de drept, Emil Boc a anunțat că acceptă invitația președintelui acesteia, Marian Preda, de a se înscrie în fundație.

 

×
Subiecte în articol: pdl Miscarea Populara
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close