Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: „Tudose pare a fi mult mai logic decât Dragnea, care recită poeziile de proastă calitate pe care i le-a dictat Vâlcov”

Traian Băsescu: „Tudose pare a fi mult mai logic decât Dragnea, care recită poeziile de proastă calitate pe care i le-a dictat Vâlcov”

Traian Băsescu: „Tudose pare a fi mult mai logic decât Dragnea, care recită poeziile de proastă calitate pe care i le-a dictat Vâlcov”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    07 Aug 2017   •   08:33

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, senatorul Traian Băsescu, a declarat, duminică seara, că premierul Mihai Tudose „pare mult mai ancorat în realităţi” şi „pare a fi mult mai logic decât Dragnea”.

Traian Băsescu a susţinut că s-a ajuns ca „în plină creştere economică” să se „ajusteze prostiile economice” făcute din 2012, odată cu instalarea Guvernului Ponta, şi până acum.

„Mie, Tudose mi se pare mult mai aşezat, că din gura lui am auzit 'nu se poate introduce impozitul pe cifra de afaceri', din gura lui am auzit 'nu e nicio eficienţă să impozităm suplimentar salariile mari', din gura lui am auzit 'nu merge cu impozitul global pe gospodării'. Deci, Tudose care....e şahist, pare a fi mult mai logic decât Dragnea, care recită poeziile de proastă calitate pe care i le-a dictat Vâlcov. Tudose pare mult mai ancorat în realităţi şi mai dispus să-şi asume. Înţelege ce se întâmplă”, a declarat Băsescu, la un post de televiziune.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close