Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu: Udrea și Anastase mai au de mâncat politică până să devină ”grele” în PDL

Traian Băsescu: Udrea și Anastase mai au de mâncat politică până să devină ”grele” în PDL

Traian Băsescu: Udrea și Anastase mai au de mâncat politică până să devină ”grele” în PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Mar 2012   •   00:03

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că Elena Udrea și Roberta Anastase nu fac parte din categoria ”greilor” PDL și că mai au de mâncat politică. Șeful statului a făcut această afirmație în contextul în care și-a exprimat nemulțumirea că ”greii” din partid nu merg să candideze la alegerile locale și nici la televizor în perioade de crize.

"PDL stă ascuns, uitaţi-vă ce oameni trimit la televizor. Păi nu poţi să vii să spui că eu sunt greu de-al partidului, dar nu mă duc la televizor că se discută cu salariile, cu criza. Nu, eu stau şi îmi păstrez imaginea. Şi trimiţi tot soiul de oameni fără autoritate profesională, fără autoritate politică. Ei săracii au bunăvoinţă, dar nici nu ştiu să susţină cum trebuie un subiect. Dar greii i-aţi văzut la televizor în perioade de crize? Nu, ei sunt doar grei", a declarat Băsescu.

"Cât de grea e Elena Udrea? Udrea şi Anastase acum cresc. Când vor avea 10-15 ani în PDL, atunci vor deveni grele. Mai au de mâncat politică, sunt în devenire", a spus preşedintele, menţionând că Elena Udrea nu va candida la Primăria Capitalei pentru că se ştie că nu are şanse, conform sondajelor.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Roberta Anastase
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close