Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu "vorbeşte ca un faraon către poporul său". Urmează o nouă suspendare a preşedintelui?

Traian Băsescu "vorbeşte ca un faraon către poporul său". Urmează o nouă suspendare a preşedintelui?

Traian Băsescu "vorbeşte ca un faraon către poporul său". Urmează o nouă suspendare a preşedintelui?
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Noi 2012   •   07:14

Traian Băsescu vorbeşte "ca un faraon către poporul său", a declarat la Antena 3 Crin Antonescu. Preşedintele PNL s-a referit la declaraţiile pe care le-a făcut Traian Băsescu în ultimele zile privind situaţia premierului şi a Guvernului de după alegerile din 9 decembrie.

Liderul liberalilor a dat asigurări că dacă USL va obţine la alegeri majoritatea, iar Traian Băsescu va refuza numirea lui Victor Ponta ca prim-ministru, va fi declanşată o nouă suspendare a şefului staului.

"Acestea sunt nişte formule de-a dreptul delirante. Domnul Băsescu vorbeşte de parcă ar fi cel puţin Hosni Mubarak înainte de 'primăvara arabă' şi vorbeşte ca un faraon către poporul său şi spune: 'aveţi grijă că asta vreau eu, că asta nu vreau eu'. Nu ne interesează ce vrea domnul Băsescu. Bineînţeles că un Guvern nu se numeşte pe poveşti. Sunt două lucruri care trebuie totuşi ştiute de toată lumea şi vă garantez că le ştie toată lumea" a declarat Crin Antonescu.

"Şi oamenii cei mai modeşti, cei mai necăjiţi ştiu cum se pune un Guvern, cine pune guvernul. Nu Traian Băsescu pune Guvernul. Parlamentul Românei pune Guvernul. Doi: desigur că nu pe poveşti se investeşte un guvern, ci pe voturi" a mai precizat preşedintele PNL.








×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Hosni Mubarak
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close