Antena 3 CNN Politică Traian Jr., urmaşul lui Băsescu, a fost botezat

Traian Jr., urmaşul lui Băsescu, a fost botezat

Traian Jr., urmaşul lui Băsescu, a fost botezat
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Apr 2015   •   21:20
Elena Băsescu, mezina fostului preşedinte, şi-a creştinat în mare secret băieţelul, pe Traian junior, la biserica Sfântul Silvestru din Capitală. 
 
Îmbăcat în marinar, micul Traian a intrat în biserică purtat în braţe de celebrul bunic. Naşi i-au fost chiar mătuşa, Ioana Băsescu şi soţul ei. 
 
Evenimentul a fost organizat în mare secret, în familie, iar EBa spune că nimic nu i-a umbrit fericirea. Se gâdeşte deja la cel de-al treilea copil. 
 
Traian cel mic, nepotul fostului preşedinte, a fost vedeta zilei. Spre deosebire de petrecerea grandioasă care a avut loc în urmă cu doi ani, la botezul surorii sale Sofia Anais, de această dată la eveniment au fost prezenţi doar familia, naşii şi câţiva prieteni apropiaţi. 
 
Traian Băsescu n-a mai intrat în biserică zâmbitor şi nici n-a mai glumit cu jurnaliştii, aşa cum a făcut la botezul nepoţelei, Sofia-Anais. 
 
La finalul ceremoniei, naşii micului, mătuşa Ioana Băsescu şi soţul ei, Radu Pricop, au ieşit aproape în fugă din biserică şi au urcat rapid în maşină. 
 
Îmbrăcată într-o rochie înflorată din noua colecţie de primăvară Dolce&Gabbana, proaspăta mămică, Elena Băsescu, a părut singura care a radiat de fericire. 
 
Petrecerea de botez s-a ţinut în cadru restrâns la un restaurant din apropierea reşedinţei Elenei Băsescu, iar la plecare fostul preşedinte a fost la fel de rezervat în declaraţii. 

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu botez
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close