Antena 3 CNN Politică Trandafir, sfătuită de Preda să meargă la emisiuni: Boicotarea nu se regăseşte în statutul PDL

Trandafir, sfătuită de Preda să meargă la emisiuni: Boicotarea nu se regăseşte în statutul PDL

Trandafir, sfătuită de Preda să meargă la emisiuni: Boicotarea nu se regăseşte în statutul PDL
Sursa foto: Cristian Preda
12 Apr 2010   •   11:37

Europarlamentarul Cristian Preda susţine că nu va respecta în continuare decizia conducerii centrale a PDL privind apariţia la Realitatea TV şi Antena 3, deoarece nu se regăseşte în Statutul partidului. Mai mult, el a sfătuit-o pe Teo Trandafir, al cărei purtător de cuvânt în campanie este, să meargă la aceste posturi de televiziune.
"În opinia mea, ar fi paradoxal ca un om care vine din spaţiul televiziunii să nu poată tocmai în momentul în care intră în campanie să folosească acest atu şi astfel să participe la emisiunile de televiziune de la Realitatea şi Antena 3, puse pe mica listă neagră a PDL. Recomandarea pe care am făcut-o eu, ca şi Romeo Raicu, de altfel, a fost aceea, bineînţeles, să apară la aceste posturi. Nu putem trăi de pe urma unor paradoxuri de acest fel, e ca şi cum ne-am tăia craca de sub picioare", a afirmat luni, europarlamentarul PDL, la RFI România.
Cristian Preda a explicat că nu poate să respecte nicio decizie care nu este întemeiată în Statutul partidului.
"Nu există nimic în Statutul Partidului Democrat Liberal, care să conducă la decizia aceasta. Mi s-ar părea indecent să respect o decizie, care nu e legată de Statutul partidului. De altfel, tocmai am proclamat un nou Statut glorios. Ar fi culmea ca, exact în acest moment, eu să fiu ţinut să respect o decizie care nu e întemeiată nici în vechiul, nici în noul Statut. Aşa voi proceda în continuare şi aşa mi se pare că trebuie să procedeze orice om care simte că are o responsabilitate în momentul în care intră în viaţa publică. Nu poţi să doreşti să faci o carieră publică şi în acelaşi timp să te porţi ca un fotbalist, nemulţumit despre cum au scris cronicarii despre rateurile lui succesive din partidă", a menţionat el.
Biroul Permanent Naţional al PDL a decis, joi, ca reprezentanţii formaţiunii să nu mai participe la emisiunile posturilor de televiziune Realitatea TV şi Antena 3, până când aceste posturi nu vor reveni la informarea critică, dar corectă a opiniei publice.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trandafir realitatea tv statut
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close