Antena 3 CNN Politică Traseism politic?! Liberalul Nicolae Jolţa a trecut la PDL, Ilie Morega demisionează din UNPR

Traseism politic?! Liberalul Nicolae Jolţa a trecut la PDL, Ilie Morega demisionează din UNPR

Traseism politic?! Liberalul Nicolae Jolţa a trecut la PDL, Ilie Morega demisionează din UNPR
Sursa foto: Foto: Mediafax/ Enational.ro
01 Feb 2012   •   14:08

Deputatul Ilie Morega demisionează din UNPR, iar deputatul Nicolae Jolţa din PNL, pentru a activa în continuare în grupul parlamentar al PDL, informează Mediafax.

Demisiile celor doi deputaţi din grupurile parlamentare respective, ca şi demisia deputatului PNL Adriana Săftoiu din Parlament figurează pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Potrivit lui Morega, motivele care l-au determinat să demisioneze din funcţia de preşedinte al UNPR Gorj sunt atât personale, cât şi legate de lipsa de colaborare în plan judeţean cu reprezentanţii conducerii organizaţiei PDL.

Dan Ilie Morega a ocupat până în vara anului 2010 funcţia de preşedinte al PNL Gorj, demisionând atunci din motive legate de lipsa de strategie a conducerii centrale a partidului. Timp de aproape un an de zile el a activat ca deputat independent, iar în august 2011 s-a înscris în UNPR, fiind numit ulterior în funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional şi apoi de lider al organizaţiei judeţene a partidului.
   
În 17 noiembrie 2011, Dan Ilie Morega a fost numit de conducerea UNPR ca preşedinte al organiziaţiei judeţene Gorj. Dan Ilie Morega a mai fost membru al ApR, PDSR, PNL Câmpeanu şi PRM.
   
Nicolae Jolţa era membru PNL, ales deputat într-un colegiu uninominal din Bihor. Deputatul nu a precizat ce anume l-a determinat să-şi părăsească formaţiunea.

Şi deputata PNL Adriana Săftoiu a declarat, marţi, că şi-a depus la Secretariatul General al Camerei Deputaţilor demisia din postul de deputat, ea precizând că va rămâne în PNL.



×
Subiecte în articol: UDMR PNL pdl
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close