x close

Trei parlamentari PSD cer pensionarea anticipată a locuitorilor din Târgu Mureş

de A.M.P    |    10 Sep 2015   •   23:39
Trei parlamentari PSD cer pensionarea anticipată a locuitorilor din Târgu Mureş Foto:aradon.ro

Parlamentarii PSD Mureş Vasile Gliga, Florin Buicu şi Alexandru Petru Fratean vor depune săptămâna viitoare o iniţiativă legislativă pentru ca locuitorii din Târgu Mureş să se poată pensiona anticipat cu doi ani, fără penalizare, din cauza poluării pe care a produs-o în anii trecuţi combinatul Azomureş, transmite Agerpres.


"Parlamentarii PSD Mureş suntem foarte bine cotaţi la nivel de Parlament. Cred că împreună vom reuşi o initiativa pentru a facilita locuitorilor municipiului Târgu Mureş, care sunt mai vechi, care au trăit în Targu Mureş când Azomureş polua mult mai tare, să iasă cu doi ani mai repede la pensie, asa cum cei din Baia Mare au obţinut aceasta lege acum câtiva ani, cum în iunie cei din Copşa Mica au reuşit acest lucru", a spus joi liderul PSD Mures, deputatul Vasile Gliga, intr-o conferinta de presa.

Acesta a aratat ca Azomureş a facut si face investitii, iar poluarea nu mai este atat de intensa ca in trecut, ca detine aviz de functionare si isi continua activitatea pana la sfarsitul anului, dupa care se va lua o decizie cu privire la avizare activitatii viitoare.

Vasile Gliga a apreciat ca actiunile unor lideri UDMR Mures, care au demarat o campanie pentru inchiderea combinatului din Targu Mures, sunt strict politice.

"Cred ca actiunea e mai mult politica, cred ca trebuie sa vedem mai obiectiv lucrurile si sa tinem cont de cei care castiga o paine de acolo", a mai spus parlamentarul social-democrat.

Parteneri
Parteneri
sati