Antena 3 CNN Politică ?Tribunul? PRM, cu gândul la banii lui Becali: Nu cerem bani, dar nu refuzăm o sponsorizare

?Tribunul? PRM, cu gândul la banii lui Becali: Nu cerem bani, dar nu refuzăm o sponsorizare

?Tribunul? PRM, cu gândul la banii lui Becali: Nu cerem bani, dar nu refuzăm o sponsorizare
Sursa foto: Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali
24 Apr 2009   •   16:45

Liderul PRM, CV Tudor nu e "genul de om care să ceară bani" de la noua achiţizia a partidului, omul de afcaeri, Gigi Becali, dar nu refuză o sponsorizare. Preşedintele peremist a declarat vineri că nu a purtat până acum nici o discuţie pe teme financiare cu patronul din Pipera, proaspăt nominalizat pe locul doi pe lista cu eurocandidaţi a partidului.
"Nu am avut discuţii financiare cu nimeni. Să-şi facă ei (candidaţii pentru P.E.- n.r.) campanie. (?) Nu sunt genul de om care să ceară nimănui bani. Mai bine îmi tai mâna dreaptă, decât să cer cuiva bani. Aşa ceva n-o s-o fac niciodată", a precizat Tudor. El şi-a nuanţat rapid poziţia, afirmând că nu va refuza însă vreo sponsorizare pentru partid.
Liderul PRM a recunoscut că partidul său a trecut printr-o gravă criză financiară în perioada decembrie 2009.
Corneliu Vadim Tudor a arătat că a fost nevoit să vândă din bijuteriile familiei pentru a putea achita câteva din datoriile pe care partidul le avea la întreţinerea sediului închiriat de la RA-APPS. "Nu v-ascund că am dus-o rău cu banii(...) pentru că RA-APPS este îngrozitor de rapace. Ne-a mărit anul trecut, la un momentdat, chiria de 30 de ori(...) Mi-am vândut lucruri din casă, am vândut bijuteriile soţiei, bijuteriile copiilor, nu foarte numeroase şi valoroase, dar m-au înţeles. Şi le-am vândut să plătesc o parte din utilităţi, din datorii", a spus Vadim Tudor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PRM bani Campanie Becali
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close