Antena 3 CNN Politică Trotuare în culori politice. Primarul PDL din Piatra Neamţ a făcut drumurile verzi

Trotuare în culori politice. Primarul PDL din Piatra Neamţ a făcut drumurile verzi

Trotuare în culori politice. Primarul PDL din Piatra Neamţ a făcut drumurile verzi
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    17 Aug 2011   •   13:09

La Piatra Neamţ, trotuarele îşi schimbă culoarea după cum vrea primarul. Iar primarului PDL Gheorghe Ştefan îi place verdele, la fel ca şi colegului său de partid Adrian Rădulescu, cel care a înlocuit portocaliul oficial cu verdele, în campania electorală pentru alegerile parlamentare parţiale din 21 august.

Reabilitarea străzilor 1 Decembrie şi cetatea Neamţului a început în urmă cu doi ani şi ar fi trebuit să fie gata în decembrie 2010. Lărgirea şoselei de la două la patru benzi este binevenită pentru localnici, însă lucrările la spaţiul pietonal şi mai ales culoarea în care au fost vopsite trotuarele în ultimele zile îi nemulţumesc pe oameni.

Primarul PDL Gheorghe Ştefan e foarte mulţumit totuşi de noua culoare. Îi place verdele şi speră să-l folosească în continuare cu succes. Precizează însă că nu are nicio legatură cu politica.

"A fost o probă pe care au propus-o cei de la societatea care are contractul de modernizare. Nu are nimic în comun cu campania electorală. Oricum, verde este o culoare care îmi place mie personal", susţine edilul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Proiectul de reabilitare a străzilor şi trotuarelor valorează aproape 28 de milioane de lei, din care peste 20 de milioane sunt bani europeni, aproape trei milioane de la Guvernul României şi restul de 500.000, banii Primăriei.

 


×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close