Antena 3 CNN Politică Tudor Chirilă critică USR după ce l-a refuzat pe Cioloș: „Borfașii sunt mai capabili de unitate”

Tudor Chirilă critică USR după ce l-a refuzat pe Cioloș: „Borfașii sunt mai capabili de unitate”

Tudor Chirilă critică USR după ce l-a refuzat pe Cioloș: „Borfașii sunt mai capabili de unitate”
Sursa foto: Foto: Tudor Chirila/Facebook
16 Mar 2017   •   21:16

Tudor Chirilă critică conducerea Uniunii Salvaţi România pentru decizia de a-l pe Dacian Cioloş, într-o amplă postare făcută pe Facebook.

”USR mi se pare singurul partid decent din Parlament. Prin decent vă rog să înțelegeți fără cercetați sau condamnați penal și cu voința de a face lucruri pentru o Românie corectă. Însă refuzul lor de a-l primi pe Dacian Cioloş în partid mi se pare o greșeală enormă, o prostie. Cioloș aduce mai multă credibilitate USR-ului decât invers. Nu văd altceva decât beneficii dintr-o eventuală colaborare între el și USR. Se pare că această colaborare a fost ratată. În cazul ăsta nu cred că Cioloș ar fi trebuit privit ca un lider care "ia fața partidului", ci ca un personaj care atrage după sine un public numeros și are rol unificator. Asistăm, cred eu, la ratarea eternei șanse de a lucra în echipă. Un nou exemplu că borfașii sunt mai capabili de unitate decât oamenii de bună credință orbiți de posibila strălucire a destinelor lor individuale. Wrong! Very wrong! Nicușor Dan are sfătuitori slabi. Sau nu e capabil de o viziune mai mare pentru propria construcție. Pentru că dacă Cioloș face un partid de la zero nu vom asista decât la fragmentarea unei posibile opoziții reale în Parlament în condițiile în care ăștia de la PNL sunt un partid plin de corupți care are aceleași interese ca PSD”, a scris Tudor Chirilă, pe Facebook.

Ulterior, solistul trupei Vama a postat: ”Am primit mai multe mesaje de la membri USR care sugerează că lucrurile nu stau de maniera în care Dacian Ciolos a fost refuzat categoric. Cred că ar fi importantă o poziție fără echivoc dacă tot s-a lansat în spațiul public ipoteza că Cioloș nu e dorit în USR. Poate ne lămurește chiar Nicușor Dan”.

 

×
Subiecte în articol: tudor chirila Dacian Cioloş
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close