Antena 3 CNN Politică Tudorel Toader ar putea rămâne ministrul Justiției în viitorul guvern

Tudorel Toader ar putea rămâne ministrul Justiției în viitorul guvern

Tudorel Toader ar putea rămâne ministrul Justiției în viitorul guvern
de M.Z.    |    21 Iun 2017   •   18:15

Ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader, ar putea rămâne în continuare la șefia acestui minister, în viitorul guvern, a anunțat Dana Grecu, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Potrivit jurnalistei, Tudorel Toader ar fi primit asigurări de la președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, că va fi în continuare ministru al Justiției.

Tudorel Toader este ministrul care a refuzat să renunțe la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi și la procurorul general Augustin Lazăr, după scandalul cu ordonanța de urgență 13, a reamintit Dana Grecu.

Același ministru Tudorel Toader nu a înaintat nici până acum Parlamentului pachetul cu legile justiției.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, întrebat dacă Tudorel Toader ar putea fi o variantă pentru conducerea Ministerului Justiţiei în noul guvern, că "îl vede bine" pe acesta şi "arată bine" profesional, adăugând, însă, că "sita Comitetului Executiv National va fi foarte deasă" la formarea noului Cabinet. 

Întrebat cum îl vede pe Tudorel Toader şi dacă acesta este o varianta pentru mandatul de la Justiţie în noul guvern, Liviu Dragnea a spus: "Eu îl vad bine, arată bine. Şi profesional". 

El a adăugat, însă, că "sita în CEx va fi foarte deasă" la formarea noului guvern. 

Moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au votat "pentru" 241 de parlamentari și 10 au fost "împotrivă". Numărul total de voturi valabil exprimate a fost 251.


 

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close