Antena 3 CNN Politică Tudose, despre șeful CFR: "Darwin a murit căutând veriga lipsă în scara evoluției umane. Dacă mai trăia, acum era mai lămurit"

Tudose, despre șeful CFR: "Darwin a murit căutând veriga lipsă în scara evoluției umane. Dacă mai trăia, acum era mai lămurit"

"Ovidiu Vizante. Acesta este numele formei de organizare a materiei care e ,,Șef” la CFR.", a scris Mihai Tudose, joi, pe Facebook.

Tudose, despre șeful CFR: "Darwin a murit căutând veriga lipsă în scara evoluției umane. Dacă mai trăia, acum era mai lămurit"
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2021   •   14:55

"Ovidiu Vizante. Acesta este numele formei de organizare a materiei care e ,,Șef” la CFR. Acesta declară, senin, că nu a avut ce face pentru cei 1000 de călători ce au stat aproape 10 ore blocați într-un tren la 100km de București. Fiindcă a căzut un pom.", spune social democratul. 

"Și a declarat, tot senin, întrebat de un reporter, că nu avea cum să trimită nici apă. Dar le va da când vor ajunge în București! Generos.

Dacă citiți toată ,,declarația“ lui, indiferența și suficiența, tonul de ,,jupân”, nonșalanța cu care omu’ e consternat că e luat la întrebări despre ce trebuia sa facă el…. devine clar că personajul va ajunge în #echipacâștigătoare alături de Cîțu!

Darwin a murit căutând veriga lipsă în scara evoluției umane, nu găsea ,,creatura” care să umple locul între maimuță și om. Dacă mai trăia (la mulți ani Darwin), acum era mai lămurit!

Vizante îl cheamă, domnule ministru Drulă! Vizante de la CFR! Nu merită să fie lăsat să-și dea demisia…."

×
Subiecte în articol: mihai tudose șeful CFR veriga lipsă PSD
Parteneri
A apărut şi al treilea denunţător al grupării Coldea
x close