Antena 3 CNN Politică Turcan: „PNL nu va vota bugetul! Acest buget poartă semnătura unui prim-ministru care a picat toate examenele importante ale educaţiei”

Turcan: „PNL nu va vota bugetul! Acest buget poartă semnătura unui prim-ministru care a picat toate examenele importante ale educaţiei”

Turcan: „PNL nu va vota bugetul! Acest buget poartă semnătura unui prim-ministru care a picat toate examenele importante ale educaţiei”
de S.T.    |    13 Feb 2019   •   18:07

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a anunţat miercuri, la dezbaterile generale asupra proiectului legii bugetului de stat pe anul 2019, că liberalii vor vota împotrivă, considerând bugetul „îndoielnic” din punct de vedere constituţional.

„Acest buget poartă semnătura unui prim-ministru care a picat toate examenele importante ale educaţiei - admiterea la liceu, examenul de treapta a II-a, admiterea la facultate. Marele regres al societăţii româneşti este că o asemenea persoană a ajuns ulterior europarlamentar şi prim-ministru al României. (...) PSD este la guvernare, are preşedintele Camerei, şefii comisiilor parlamentare importante, îl are şi pe domnul Vâlcov, marele guru în bugete, finanţe şi cimitire şi cu toate aceste avantaje, nu a reuşit să alcătuiască un buget coerent şi care să fie dezbătut în condiţii de legalitate optime. Cu trei luni întârziere am obţinut un buget improvizat, mincinos şi rupt de marile interese ale României. Este îndoielnic din punct de vedere constituţional. Este un buget exact ca Viorica Vasilica Dăncilă - pică cu brio toate testele care ţin de priorităţile reale ale societăţii româneşti. (...) Este un buget al celor certaţi cu Codul penal şi mai binevoitor cu infractorii decât cu românii cinstiţi. Acest buget 'Dragnea şi Vâlcov' este cârpit, lăudat, contrazis şi amendat exact în stil de interlopi politici. Este bugetul vitamina D, în loc să fie un buget care să primească un tratament pentru bolile cronice instaurate de guvernarea PSD. Este un buget promovat prin manipulări grosolane şi dureroase. Puneţi cinic în balanţă cele patru milioane de copii ai României cu instituţiile esenţiale pentru siguranţa noastră, a tuturor. (...) Sunt multe motive pentru care PNL nu va vota acest buget”, a spus Turcan.

Ea a mai susţinut că bugetul conţine falsuri, precum „PSD este bun şi dă copiilor mâncare din banii de la AEP, adică de la partidele politice, când de fapt acelaşi guvern PSD a mărit cota alocată partidelor politice, autor-impostor Liviu Dragnea”. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Raluca Turcan premier
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close