Antena 3 CNN Politică Tutunul dăunează carierei: Inițiatoarea legii antifumat, exclusă din viitorul parlament?

Tutunul dăunează carierei: Inițiatoarea legii antifumat, exclusă din viitorul parlament?

Tutunul dăunează carierei: Inițiatoarea legii antifumat, exclusă din viitorul parlament?
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Iul 2016   •   12:59

Aurelia Cristea, inițiatoarea Legii antifumat, se pare că l-a înfuriat pe șeful Liviu Dragnea propunând acest act normativ, iar acum nu mai are loc în listele PSD pentru parlamentare, informează Libertatea.

Aurelia Cristea a început să primească semnale în acest sens încă dinainte de alegerile locale. Propusă inițial drept candidată pentru primăria din Cluj, aceasta a fost schimbată pentru că un sondaj ar fi arătat că nu prea se bucură de încrederea cetățenilor. După acest episod, a urmat și îndepărtarea din fruntea PSD Cluj.

”Legea Aureliei a adus prejudicii imense de imagine partidului. Milioane de români ne spun că nu aveam altceva de făcut pentru ei decât să pumen botniță fumătorilor. A fost o eroare la partid atunci când s-a decis să votăm legea. Chiar Dragnea,care e fumător convins, a recunoscut greșeala. Mai mult, nu ne-am dat seama că era o lege, foarte bună, a colegei noastre Manuela Mitrea care nu era bine aplicată. Doamna Cristea și-a făcut campanie și imagine  de capul ei cu legea, dar nu a gândit cât rău face formațiunii care i-a dat o șansă. Nu mai prinde loc eligibil pe listă la toamnă, nici dacă se apucă de fumat trabuc”, a declarat un pesedist din conducerea partidului pentru Libertarea.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close