Antena 3 CNN Politică UDMR aşteaptă programul de guvernare şi lista miniştrilor pentru a vedea dacă susţine Cabinetul Ponta

UDMR aşteaptă programul de guvernare şi lista miniştrilor pentru a vedea dacă susţine Cabinetul Ponta

UDMR aşteaptă programul de guvernare şi lista miniştrilor pentru a vedea dacă susţine Cabinetul Ponta
Sursa foto: Foto:Mediafax
27 Apr 2012   •   23:09

Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, a declarat vineri seară că Uniunea va decide dacă va susţine în Parlament Cabinetul premierului desemnat după ce va vedea programul de guvernare şi lista de miniştri propuşi, scrie Agerpres.
   
"După ce vom vedea programul de guvernare şi lista de miniştri vom spune cum ne vom comporta în Parlament. Vom avea şi noi şedinţe luni şi săptămâna viitoare cu grupurile parlamentare şi vom anunţa din timp poziţia noastră. Eu sunt convins că această majoritate creată în jurul USL este în stare să instaleze un nou guvern foarte rapid", a declarat Hunor.
   
Cât priveşte posibilitatea ca pe lista de miniştri propuşi de Victor Ponta să se regăsească şi nume din UDMR, Kelemen a precizat că nu au existat astfel de solicitări şi de negocieri.
   
"În acest moment eu nu pot să vă dau un răspuns pozitiv, nu au fost astfel de solicitări, de negocieri şi de discuţii. Şi eu cred că nici nu trebuie să intrăm în astfel de speculaţii fiindcă şi fără UDMR, aşa cum s-a demonstrat astăzi la vot, există o majoritate. Noi ne-am asumat un program de guvernare, nişte măsuri necesare şi nepopulare, noi cu cinste am făcut treaba şi în continuare şi în afara Guvernului există viaţă. Mergem mai departe şi sper că cei care vor forma un guvern vor reuşi să gestioneze treburile ţării', a mai spus Kelemen.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close