Antena 3 CNN Politică UDMR: Demisia lui Cseke Atilla nu schimbă funcţionarea Coaliţiei. PSD salută decizia fostului ministru

UDMR: Demisia lui Cseke Atilla nu schimbă funcţionarea Coaliţiei. PSD salută decizia fostului ministru

UDMR: Demisia lui Cseke Atilla nu schimbă funcţionarea Coaliţiei. PSD salută decizia fostului ministru
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Aug 2011   •   08:13

Demisia ministrului Cseke Atilla nu schimbă funcţionarea coaliţiei, anunţă cei de la UDMR. Uniunea va desemna un înlocuitor, timp în care PDL nu face altceva decât să aştepte. Pe de altă parte, PSD salută demisia ministrului, dar crede că gestul nu va rezolva problemele din sistem.

Liderii UDMR şi cei democrat liberali au negat existenţă unor tensiuni în relaţiile dintre cele două formaţiuni legate de demisia ministrului Sănătăţii. Totuşi, nu poate fi ignorat faptul că printre supărările lui Cseke se numără şi conflictul acestuia cu Casa de Sănătate, condusă de PDL-istul Lucian Duţă.

Opoziţia însă laudă demisia de orgoliu a proaspătului fost ministru al Sănătăţii. Gestul este însă tardiv şi nu va produce nicio schimbare, spun liderii USL.

 


Mai mult, vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu susţine că gestul lui Cseke este doar un joc politic al celor două partide aflate la guvernare.

"Cred că această demisie este un episod irelevant din serialul intimidărilor reciproce dintre UDMR şi PDL, în care UDMR se preface că pleacă, PDL se preface că vrea să nu-i piardă, iar Coaliţia, în ansamblul său, se preface că e interesată de binele general. Totul este butaforie"

Cseke Attila va asigura interimatul încă 15 zile, până când UDMR va numi un alt ministru.

×
Subiecte în articol: UDMR PSD
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close