Antena 3 CNN Politică UDMR, despre Guvernul Grindeanu: „Va fi greu să se meargă mai departe cu acest Cabinet”

UDMR, despre Guvernul Grindeanu: „Va fi greu să se meargă mai departe cu acest Cabinet”

UDMR, despre Guvernul Grindeanu: „Va fi greu să se meargă mai departe cu acest Cabinet”
Sursa foto: Foto: gov.ro
22 Feb 2017   •   21:43

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a vorbit despre relaţia cu PSD, partid cu care a semnat o înţelegere parlamentară, dar şi despre celebra ordonanţă 13, despre care spune că nu a fost doar o problemă de comunicare, aşa cum susţine PSD, ci şi de conţinut.

”O problemă de comunicare a fost 100%, dar a fost şi o problemă de fond. Când am auzit că vor veni cu o ordonanţă, prima dată am spus că e o greşeală doar de formă, fiindcă nu e bine să mergi pe varianta OUG fără să existe o dezbatere parlamentară, nu e bine să mergi din greaşeală în greşeală, pentru că şi Cioloş a modificat anul trecut Codul Penal prin OUG. (...) Le-am spus, încă înainte să fie retarsă OUG 13. Le-am spus: «aţi reuşit să faceţi praf rezultatul alegerilor în două luni». Nu ştiu dacă a fost o greşeală voluntară sau involuntară, dar a fost o greşeală majoră”, a declarat Kelemen Hunor pentru Adevărul.

”Oricum, după aceste greşeli, şi fără lipsă de încredere, e foarte greu să credem că Executivul Grindeanu va guverna eficient în perioada care urmează. Sigur, e loc de minuni, dar foarte rar se întâmplă minuni în politică. În acest moment, nu există încredere şi nu se vede direcţia. Guvernul Grindeanu nu depinde de susţinerea noastră, va sta în picioare până când PSD şi ALDE îl susţin", a adăugat el.

Întrebat dacă trebuie schimbat întregul Cabinet, Kelemen Hunor a susţinut: "Sunt convins că va fi o discuţie în PSD, dar va fi greu să se meargă mai departe cu acest Cabinet".

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close