Antena 3 Politică UDMR intră în OPOZIȚIE. Uniunea va vota împotriva învestirii noului Cabinet Ponta

UDMR intră în OPOZIȚIE. Uniunea va vota împotriva învestirii noului Cabinet Ponta

de L.D.    |    17 Dec 2012   •   17:27
UDMR intră în OPOZIȚIE. Uniunea va vota împotriva învestirii noului Cabinet Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, luni, că Uniunea va vota împotriva învestirii noului Cabinet Ponta, Kelemen arătând totodată că este pentru prima dată când ceea ce s-a stabilit a fost întors în discuţii după câteva zile.


'Vom intra în opoziţie, o opoziţie constructivă şi pe parcursul lunilor şi anilor care urmează vom dialoga, vom analiza toate proiectele care privesc educaţia, cultura, modificarea Constituţiei, modificarea regiunilor de dezvoltare, va fi un dialog pe temele şi subiectele care privesc în mod direct pe maghiarii din România. Atâta pot să vă spun în acest moment. Au fost discuţii, zic eu, importante, dar nu am putut să trecem peste decizia luată de Partidul Naţional Liberal', a afirmat Hunor Kelemen.

Întrebat dacă va vota Guvernul Ponta, Hunor Kelemen a spus: 'Dacă ar fi vorba doar de premier, cu mare plăcere. În aceste condiţii, nu cred că este cazul, că au oricum voturile necesare pentru învestirea Guvernului'.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close