Antena 3 CNN Politică Udrea a dat startul pentru desemnarea candidaţilor PDL la alegerile pentru Primăria Capitalei

Udrea a dat startul pentru desemnarea candidaţilor PDL la alegerile pentru Primăria Capitalei

Udrea a dat startul pentru desemnarea candidaţilor PDL la alegerile pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Noi 2010   •   16:58

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a anunţat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că a pornit campania internă de desemnare a candidaţilor partidului pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector, informează Mediafax.

"Am luat decizia de a da startul campaniei PDL pentru desemnarea candidaţilor pentru alegerile la Primăria generală şi primăriile de sector din 2012. Din acest moment, orice coleg care crede că poate să facă ceva pentru bucureşteni şi să intre în această competiţie", a declarat Udrea.
    
Preşedintele PDL Bucureşti a a adăugat că, după anunţul europarlamentarului PDL Cristian Preda de a candida pentru funcţia de primar general, aşteaptă şi alţi colegi care vor să-şi dispute candidatura pentru fotoliul de primar după 2012.
    
"Mă bucur că în această competiţie avem deja un candidat, credem în şansele lui, aşa cum credem în şansele oricărui coleg care va veni să se pregătească pentru fotoliul de primar.(...) Eu am nominalizat pe câţiva care ar putea dă fie viitori primari generali, pe Liviu Negoiţă, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Cristian Preda şi sunt şi alţii care ar putea fi primari generali", a spus Elena Udrea, întrebată dacă susţine candidatura lui Cristian Preda pentru funcţia de primar general.
    
Fiind întrebată de jurnalişti despre o posibilă candidatură a sa la această funcţie, ministrul Udrea a spus că nu se poate pronunţa încă în această privinţă.

"Eu am spus că este pentru mine prea devreme pentru a spune dacă voi intra sau nu în competiţie.(...) Obligaţia mea este ca lider al organizaţiei PDL este să mă asigur că cel mai bun candidat va participa la aceste alegeri", a adăugat Udrea.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda este singurul membru al partidului care a declarat, până acum, că intenţionează să intre în competiţia internă din partid de desemnare a candidatului pentru Primaria Capitalei.


Elena Udrea a dat startul campaniei pentru desemnarea candidaţilor pentru Primăria Capitalei


×
Subiecte în articol: Elena Udrea pdl alegeri locale
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close