Antena 3 CNN Politică Udrea: Actuala guvernare, cea mai eficientă din ţară în ultimii 20 de ani, dar şi la nivel european. USL nu ar fi avut curajul nostru

Udrea: Actuala guvernare, cea mai eficientă din ţară în ultimii 20 de ani, dar şi la nivel european. USL nu ar fi avut curajul nostru

Udrea: Actuala guvernare, cea mai eficientă din ţară în ultimii 20 de ani, dar şi la nivel european. USL nu ar fi avut curajul nostru
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Dec 2011   •   08:54
Actuala guvernare este cea mai eficientă din ultimii 20 de ani din România, dar şi la nivel european, a declarat, marţi, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, la Reuniunea regională a UNPR pentru Bucuresti – Ilfov, informează Mediafax.
 
"În doi ani am reuşit să demonstrăm ceea ce nimeni nu poate să conteste. Suntem cea mai responsabilă, cea mai curajoasă, cea mai eficientă guvernare din România din ultimii 20 de ani, dar şi cea mai eficientă la nivel european ", a apreciat Udrea.
 
Ea a susţinut că, în locul actualilor guvernanţi, USL nu ar fi avut curajul de a lua măsuri nepopulare.

"USL face promisiuni deşarte. USL spune că dă de unde nu are ce da. USL este uniunea demagogiei, a populismului şi Uniunea soluţiilor lipsă", a ţinut să arate ministrul Dezvoltării.
 
Pe de altă parte, Udrea a arătat că PDL şi UNPR trebuie să câştige Capitala şi trebuie să fie ales un primar general serios şi nu unul care îşi transformă munca "într-o veşnică poantă".
 
Potrivit afirmaţiilor sale, oricare dintre actualii primari PDL şi UNPR este de zece ori mai bun decât Sorin Oprescu şi oricare dintre ei poate câştiga alegerile.
 
Ea a precizat că Oprescu se ascunde atunci când trebuie să ia o decizie importantă, aruncând responsabilitatea în curtea primarilor de sector. Udrea a dat asigurări că PDL şi USL vor câştiga funcţiile de primar în toate sectoarele Capitalei.
 
Ea le-a dat asigurări participanţilor la reunine că PDL şi UNPR vor câştiga fără probleme alegerile din judeţul Ilfov.
 
Pe de altă parte, liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat că pierderea "în mod copilăresc de către PSD a celei de-a doua funcţii în stat" a făcut ca actuala opoziţie să se prăbuşească în sondaje.
 
"Cererea de suspendare a preşedintelui, acum când Romania arde (…), Europa arde, lumea întreagă arde, baba se piaptănă", a spus acesta.
 
Oprea a spus că lui Victor Ponta "i s-a urcat şefia la cap", acesta fiind, potrivit liderului USL, "imatur politic".

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close