Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: "Am decis să candidez ca independent. Nu m-am consultat cu Traian Băsescu, drumurile noastre se despart aici"

Elena Udrea: "Am decis să candidez ca independent. Nu m-am consultat cu Traian Băsescu, drumurile noastre se despart aici"

Elena Udrea: "Am decis să candidez ca independent. Nu m-am consultat cu Traian Băsescu, drumurile noastre se despart aici"
05 Oct 2016   •   16:36

Elena Udrea a fost la un nou termen din dosarul Gala Bute la ÎCCJ. Ea a cerut, din nou, audierea lui Cătălin Predoiu și Emil Boc, dar un anunț surpriză a venit după proces.

Elena Udrea a anunțat că va candida la alegerile parlamentare din postura de independent.

"Candidez la aceste alegeri, nu vrea să fac rău partidului PMP, nu vreau să afectez competiția electorală în care intră partidul, am ales să candidez independent și în zilele următoare voi prezenta propunerile legislative pe care le voi susține. Nu îmi doresc beneficii personale, funcții, ceea ce aș intenționa să obțin este un loc în comisia de control a SRI. Poate chiar cel de președinte. Pentru că oricum cei care se află acum în această comisie sunt niște cârpe. Deci aceasta este decizia pe care am luat-o."

Udrea a adăugat, misterios, că drumurile ei și al lui Traian Băsescu "se despart".

"Nu, nu m-am consultat cu Traian Băsescu și, în acest moment, drumurile noastre se despart."

 

×
Parteneri
Ce au descoperit seismologii după cutremurele din vestul ţării
x close