Antena 3 CNN Politică Udrea: Berceanu a greşit când a vorbit de minciuna prin omisiune; nu am ştiut că în 2010

Udrea: Berceanu a greşit când a vorbit de minciuna prin omisiune; nu am ştiut că în 2010

Udrea: Berceanu a greşit când a vorbit de minciuna prin omisiune; nu am ştiut că în 2010
21 Iun 2010   •   05:11

Ministrul Dezvoltării Elena Udrea a declarat că îşi asumă faptul că nu a ştiut anul trecut că în 2010 va fi mai rău ca în 2009 pentru a lua atunci măsurile de acum, arătând că Radu Berceanu a greşit când a vorbit despre "minciuna prin omisiune".

"Eu îmi asum faptul că anul trecut nu am ştiut că în 2010 va fi mai rău decât în 2009 şi nu am luat măsurile pe care le-am luat în 2010", a spus Udrea la emisiunea "După 20 de ani" difuzată de Pro Tv.

Întrebată dacă nu se contrazice astfel cu Radu Berceanu, care vorbea despre minciuna prin omisiune, Udrea a arătat că Berceanu a vorbit despre campania electorală.

"Domnul Berceanu, şi a fost corectat, vorbea despre ceea ce s-a întâmplat în campania electorală şi a greşit pentru că în campania electorală s-a spus, preşedintele a vorbit despre pensii prea mari şi nevoia de reducere a pensiilor, despre un aparat bugetar supraaglomerat", a explicat Elena Udrea.

Întrebată decă Berceanu ar trebui remaniat, Udrea a spus: "În niciun caz, e decizia primului ministru".

"Din punctul meu de vedere, vă asigur că toată lumea din acest Cabinet încearcă să facă ceea ce este bine. Cât de mult reuşim, trebuie evaluat", a adăugat Elena Udrea.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat pentru ziarul "Gândul", că în campania electorală nu a existat niciun partid atât de "sinucigaş" încât să spună că "ne ducem spre prăpastie", democrat-liberalul apreciind că este vorba despre "minciună prin omisiune".

"A fost o minciună prin omisiune. Adică n-a existat un partid atât de Ťsinucigaşť (...), să iasă şi să spună că este extraordinar de rău şi că ne ducem spre prăpastie", a spus Berceanu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close