Antena 3 CNN Politică Udrea boicotează presa din motive personale: Au spus un neadevăr, că m-aş fi născut în Pleşcoi

Udrea boicotează presa din motive personale: Au spus un neadevăr, că m-aş fi născut în Pleşcoi

Udrea boicotează presa din motive personale: Au spus un neadevăr, că m-aş fi născut în Pleşcoi
Sursa foto: Elena Udrea
09 Apr 2010   •   17:16

Elena Udrea se va conforma interdicţiei conducerii PDL ca nici un membru de partid să nu mai participe la emisiunile Antenei 3 şi Realităţii Tv. Considerentele poziţiei sale nu ţin numai de disciplina de partid, ci şi de meciurile pe care ministrul Dezvoltării Regionale şi al Turismului le-a avut de-a lungul timpului cu cele două posturi de televiziune private. Udrea a dat ca exemplu modul în care i s-a prejudiciat imaginea în repetate rânduri de către respectivele televiziuni care au acreditat în mod fals ideea că s-ar fi născut în localitatea Pleşcoi.

"Un politician este cotat ca urmare a imaginii pe care o are. Faptul că se spun anumite lucruri despre un om politic neadevărate, fără să i se dea dreptul la replică, fără să i se dea posibilitatea să corecteze informaţiile greşite şi spuse cu rea-credinţă, îi afectează imaginea. (...)Va dau clasicul exemplu, cu locul meu de naştere. Nu este un exemplu de situaţia, care mi-ar fi afectat imaginea, ci de neadevăr care a devenit o certitudine pentru foarte mulţi români şi anume că eu m-aş fi născută în Pleşcoi", a explicat Elena Udrea.

Udrea a arătat că această situaţie a fost generată de faptul că "presa spune în continuare lucrul acesta", indiferent de câte ori ministrul Dezvotării regionale a protestat şi a precizat că este din Buzău.

"Îmi plac cârnaţii de Pleşcoi, dar eu nu am trecut niciodată prin această localitate. Pe foarte mulţi români, dacă i-aţi întreba, veţi vedea că vor spune că Elena Udrea este din Pleşcoi", a adăugat Udrea.

Ea a arătat că va respecta decizia ca democrat-liberalii să nu participe la emisiuni Antena 3 şi Realitatea TV. În opinia Elenei Udrea, decizia este o formă de protest a partidului, mai ales că de multe ori presa minte.

"Categoric voi respecta decizia partidului. Şi eu fac parte dintre miniştrii sau persoanele publice care a trebuit întotdeauna să fac zeci de solicitări de drepturi la replică, să iau atitudine fie pe blogul personal, fie ori de cîte ori am avut ocazia să mă explic public faţă de felul incorect în care s-au spus lucruri despre mine, în care a fost tratată imaginea mea. Este o formă de protest a partidului faţă de modalitatea în care este tratat de cele două televiziuni, care, probabil, că această formă de protest va înceta în momentul în care şi televiziunile vor avea o abordare corectă, nici vorbă pozitivă sau nu ne aşteptăm să fim susţinuţi, ci pur şi simplu să fie o abordare corectă şi profesionistă ", a spus Udrea.



Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close