Antena 3 CNN Politică Udrea: Criza nu se sfârşeşte în 2012. Am petrecut Revelionul la Predeal cu oameni puşi pe distracţie

Udrea: Criza nu se sfârşeşte în 2012. Am petrecut Revelionul la Predeal cu oameni puşi pe distracţie

Udrea: Criza nu se sfârşeşte în 2012. Am petrecut Revelionul la Predeal cu oameni puşi pe distracţie
Sursa foto: Foto: stiripeblog.wordpress.com
02 Ian 2012   •   22:27

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, afirmă, luni, într-o postare pe blogul său, că, deşi în 2012 nu se va sfârşi criza economică, guvenul va asigura plata salariilor şi a pensiilor. Udrea mai scrie că România va rămâne atractivă pentru investitori şi va continua creşterea economică.

"Câştigul cel mare din 2011 este că toate aceste masuri vor face mai uşoară situaţia noastră în noul an, în care, din păcate, nu vom avea parte de sfârşitul crizei economice. Guvernul va putea însă asigura plata pensiilor şi a salariilor, România va rămâne atractivă pentru investitorii străini, vom continua pe drumul creşterii economice, vom absorbi mult mai eficient fondurile europene şi vom rămâne un exemplu de curaj şi responsabilitate în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm", precizează Udrea, pe blogul personal..
   
Ministrul mai arată, pe blog, că în 2012 se va confirma şi faptul că "solidaritatea este cheia unei parcurgeri rapide şi sigure a crizei".
   
"Vom vedea şi că oamenii aleg soluţii reale şi nu demagogii imorale", scrie Udrea.

Ministrul Turismului: Am petrecut la Predeal cu oameni puşi pe distracţie
   
Ea precizează că a petrecut Revelionul la Predeal, cu „multă veselie, dans, alături de oameni extrem de amabili, puşi pe distracţie".
   
"Suntem deja în noul an! Am petrecut un Revelion frumos, în Predeal, cu multă veselie, dans, alături de oameni extrem de amabili, puşi pe distracţie. Chiar dacă am fost în compania unor colegi, noaptea de trecere dintre ani a fost un moment de deconectare, un moment în care nu s-a făcut politică şi în care toţi am întâmpinat cu speranţă anul 2012", scrie Udrea.

Elena Udrea a postat pe blogul său şi poze de la petrecerea de Revelion de la Predeal, în care apare alături de preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

 



×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close