Antena 3 CNN Politică Udrea: De ce l-a dat jos Ponta pe Vanghelie de la PSD Bucureşti? Din invidie!

Udrea: De ce l-a dat jos Ponta pe Vanghelie de la PSD Bucureşti? Din invidie!

Udrea: De ce l-a dat jos Ponta pe Vanghelie de la PSD Bucureşti? Din invidie!
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Aug 2011   •   15:26
Atac dur al ministrului Elena Udrea la adresa liderului PSD, Victor Ponta. Udrea a scris pe blogul personal că preşedintele PSD l-a dat jos „din invidie” pe Marian Vanghelie de la şefia PSD. Aceasta îl descrie pe Vanghelie ca „tatăl acţiunilor politice cu grătare fumegânde şi beri băute din picioare” şi adaugă că Ponta „vrea să fie el primul grătaragiu politic al ţării”.

"Să nu mai poţi de râs! După ce i-a tratat pe alegătorii din comuna Tutilaţi cu mici şi bere în dulcele stil pesedist, Ponta i-a îndemnat pe aceştia să-i păcălească pe pedelişti – când aceştia vor veni cu pungi la ei, să le primească, dar să voteze cu reprezentantul USL. Pentru că, nu-i aşa?, votul obţinut cu pungi (că plase a dat destule PSD) este imoral şi ilegal” comentează Udrea pe blog.

Mai mult, Udrea a comentat că de fapt Victor Ponta este invidios: „Trag de aici concluzia că doar micii şi berea gratis merită votul cetăţenilor, zahărul şi făina din pungă, nu! Şi atunci, de ce l-a dat jos Ponta jos de la şefia PSD Bucureşti pe Vanghelie, tatăl acţiunilor politice cu grătare fumegânde şi beri băute din picioare? Din invidie! Ponta vrea să fie el primul grătaragiu politic al ţării!", scrie Udrea pe blogul personal.

Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu au participat sâmbătă la o serie de acţiuni electorale în judeţul Neamţ, pentru susţinerea candidatului Liviu Harbuz la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor de la 21 august.
 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close