Antena 3 CNN Politică Udrea: Este mult mai bine să asculţi ce spune Băsescu decât Vântu

Udrea: Este mult mai bine să asculţi ce spune Băsescu decât Vântu

Udrea: Este mult mai bine să asculţi ce spune Băsescu decât Vântu
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mar 2011   •   20:18
Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la reuniunea PDL Argeş, că democrat-liberalii au şansa de a câştiga alegerile din 2012 dacă rămân uniţi, informează Mediafax.

Udrea a menţionat că, fără a rămâne o echipă, este greu să-i învingă pe adversari, care "nu au altceva de făcut decât să toace de pe margine".

Ea a spus că este "mult mai bine" să asculţi ce spune preşedintele Traian Băsescu decât ceea ce spun Sorin Ovidiu Vântu şi Dan Voiculescu.

Udrea a adăugat că fără ca PDL să rămână o echipă este greu să îi învingă pe "adversari", care n-au făcut altceva decât "să-i toace de pe margine".

"Fără să rămânem o echipă este greu să credem că putem să-i învingem pe aceşti adversari, care n-au altă treabă, fie că unii se scoală la 12.00 cum este Crin Antonescu, fie că unii se dau toată ziua cu maşinuţa cum este Victor Ponta, dar, dincolo de aceste preocupări pe care le au, n-au altceva de făcut decât să se uite la noi şi să toace de pe margine. N-au fost în stare nici să găsească soluţii pentru ce trebuie România să facă în perioada care a trecut, în perioada următoare. Nu sunt nici în stare să găsească soluţii politice cu care să atragă electoratul. Este şansa noastră să câştigăm alegerile din 2012 dacă rămânem uniţi", a mai spus Elena Udrea.
Tot în timpul vizitei în judeţul Argeş, Elena Udrea a fost protagonista unui moment oarecum jenant. Noua secţie de ortopedie a spitalului de urgenţă din Târgovişte nu s-a lăsat inaugurat de ministrul Dezvoltării decât după mai multe încercări de tăiere a panglicii. 

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi miniştrii Elena Udrea şi Traian Igaş, precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, au participat la întâlnirea filialei Argeş a PDL pentru alegerea liderului organizaţiei.

La şefia organizaţiei judeţene democrat-liberale este înscris un singur candidat, fiind vorba despre preşedintele interimar al PDL Argeş, Mircea Andrei.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Argeş pdl alegeri Targoviste
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close