Antena 3 CNN Politică Udrea: Este nevoie de readucerea modelului Traian Băsescu. Oprescu trebuie oprit

Udrea: Este nevoie de readucerea modelului Traian Băsescu. Oprescu trebuie oprit

Udrea: Este nevoie de readucerea modelului Traian Băsescu. Oprescu trebuie oprit
21 Noi 2010   •   14:36

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, duminică, la reuninea organizaţiei, că este nevoie de readucerea modelului Traian Băsescu pentru Bucureşti şi că actualul primar al Capitalei trebuie să plece, informează Mediafax.
   
Ea a amintit că modelul Traian Băsescu a fost, la Bucureşti, unul de succes.
   
Udrea a spus că modelul trebuie readus la Capitală, iar Sorin Oprescu trebuie oprit. "Bucureştiul trebuie redat bucureştenilor", a spus Udrea, întrebându-se, retoric, cât va mai fi lăsat Sorin Oprescu să facă ce vrea cu Capitala.
   
De asemenea, ea a spus că PSD reprezintă o piedică în calea dezvoltării ţării, menţionând că dacă în 2011 ţara nu va ieşi din criză, social-democraţii vor fi mai aproape de a ajunge la putere.
   
Ea a spus că Victor Ponta este o marionetă condusă de Adrian Năstase şi Ion Iliescu.

 

   
Preşedintele interimar al organizaţiei PDL Bucureşti a declarat că "hărţile" apărute în presă privind felul în care ar fi împărţită puterea în PDL pe judeţe sunt doar imaginaţia sau strategia celor care vor să slăbească partidul.
   
Prima referire la aceste hărţi a fost făcută de Elena Udrea după ce în faţa reprezentanţilor PDL a vorbit secretarul general al partidului, Vasile Blaga, care a fost îndelung aplaudat de membrii democrat-liberali.

"Sper că sunteţi convins că pe hartea aceea pe care a arătat-o presa cu organizaţii pro şi contra, Bucureştiul este de partea dumneavoastră", i-a spus Udrea lui Blaga după ce acesta şi-a terminat discursul.
   
De asemena, Udrea l-a prezentat pe Vasile Blaga drept "mâna fermă a PDL", "omul care a ţinut partidul strâns" în toate campaniile de până acum.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close