x close

Udrea: Eu aş prefera să fac parte din categoria ţăranilor, dacă ne împărţim în intelectuali, ţărani şi clasă muncitoare

de G.S.    |    03 Mar 2013   •   09:18
Udrea: Eu aş prefera să fac parte din categoria ţăranilor, dacă ne împărţim în intelectuali, ţărani şi clasă muncitoare 416 Foto: Agerpres

Pornită în campania pentru şefia PDL, Elena Udrea ajuns sâmbătă după-amiază la Braşov, unde şi-a prezentat moţiunea de candidatură în faţa câtorva zeci de membri ai organizaţiei locale.

Alături de fostul ei şef de partid şi guvern, Emil Boc, Udrea a fost întâmpinată cu un buchet de trandafiri roz, de care era agăţat un bileţel cu urarea „O primăvară frumoasă, dna. Preşedinte!”.

Deputata democrat-liberală nu a pierdut timpul cu amabilităţi şi a încercat să-şi convingă colegii că este cea mai potrivită pentru şefia partidului. „Credibilitatea unui om politic se măsoară în voturi, întotdeauna când am candidat în faţa electoratului am reuşit să conving oamenii să mă voteze. Chiar în decembrie credibilitatea mea ca om politic s-a văzut în faptul că am luat aproape 43 la sută, un scor foarte bun în PDL, unul dintre cele mai bune scoruri din partid la nivel personal, 12.000 de voturi, faţă spre exemplu de dl. Blaga, care a luat cam jumătate din cât am luat eu!”, a spus Udrea, conform pesurse.ro.

Pedelista nu a uitat nici de ”reformiştii” care încearcă să obţină conducerea partidului în frunte cu Monica Macovei. „Eu aş prefera să fac parte din categoria ţăranilor, dacă ne împărţim în intelectuali, ţărani şi clasă muncitoare!”, a spus ea.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati