Antena 3 CNN Politică Udrea exclude orice remaniere a premierului Boc, "nici la partid, nici în Guvern, nici în particular"

Udrea exclude orice remaniere a premierului Boc, "nici la partid, nici în Guvern, nici în particular"

Udrea exclude orice remaniere a premierului Boc, "nici la partid, nici în Guvern, nici în particular"
Sursa foto: Elena Udrea
21 Apr 2010   •   11:01

La consultările dintre guvern şi preşedinţie de la Cotroceni nu au existat discuţii privind schmbarea din funcţie a premierului Emil Boc, a declarat Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, citată de cotidianul ?Gândul?. Ea a susţinut că "nu există nici măcar ideea că premierul ar avea o problemă". Udrea a mai dezvăluit că întâlnirile de acest gen s-ar putea repeta pe viitor, şeful statului manifestându-şi disponibilitatea de a prezida noi întâlniri de acest gen.

Potrivit cotidianului citat, Elena Udrea a declarat că la Cotroceni s-a vorbit despre disponibilizări, dar nu s-au rostit cifre, iar Emil Boc şi miniştrii "au aflat punctul de vedere" al preşedintelui Traian Băsescu despre reducerea cheltuielilor.

În plus, a subliniat Udrea, acesta e doar începutul, preşedintele dorind să prezideze şi viitoare şedinţe de Guvern. "Am stabilit de comun acord să avem cât de curând o nouă discuţie la acest nivel", a spus ministrul Dezvoltării.
Întrebată dacă are Emil Boc motive să se teamă că va fi schimbat din fruntea Guvernului, Elena Udrea a infirmat scenariul remanierii la partid sau la Guvern.

"Nu a fost nicio discuţie despre remaniere, nici la partid, nici în Guvern, nici în particular. Acum toată lumea presează în spaţiul public. Cine ştie, unii se gândesc că, dacă vorbesc tot timpul despre asta, poate le vine guvernanţilor vreo idee. Nu există nici măcar ideea că premierul ar avea o problemă" a conchis ministrul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Udrea consultari cotroceni remaniere Boc
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close