Antena 3 CNN Politică Udrea ia PSD peste picior: "Nu va depune moţiune. Este mult mai interesat să rămână la guvernare"

Udrea ia PSD peste picior: "Nu va depune moţiune. Este mult mai interesat să rămână la guvernare"

Udrea ia PSD peste picior: "Nu va depune moţiune. Este mult mai interesat să rămână la guvernare"
Sursa foto: Elena Udrea
15 Sep 2009   •   13:42

Ministrul democrat-liberal al Turismului, Elena Udrea, aluat în derâdere avertismentul Psd cu privire la posibilitatea susţinerii unei eventuale moţiuni de cenzuză pe fondul legilor ce vor fi asumate astăzi de Guvern în plenul reunit al Parlamentului. Udrea a susţinut că PSD este prea interesat să rămână la putere şi, drept urmare, va vota pachetul de legi pentru care Guvernul îşi asumă răspunderea.
"Am spus că este un test pentru această coaliţie dacă se depune sau nu moţiune de cenzură pentru că nu poţi fi şi la guvernare şi în opoziţie. Cred că PSD este mult mai interesat să rămână la guvernare pentru resursele umane şi financiare pe care şi le asigură prin guvernare. Este bine că nu depun moţiune şi astfel poate trece acest pachet de legi", a declarat Elena Udrea.
Ea a minimalizat posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură în Parlament. "Cred că nu se va depune moţiune de cenzură, PNL a anunţat că nu participă la şedinţa de astăzi. Nu cred că va fi depusă o moţiune pentru că cei de la PNL se bazau pe sprijinul PSD, pe care nu cred că îl vor avea", a mai spus ministrul turismului.
Udrea a a apreciat că în cazul în care va fi necesar, PDL poate guverna şi fără PSD,dacă ar găsi susţinere din partea altor formaţiuni politice sau parlamentari.
"PDL poate guverna cu susţinere în parlament din partea unor partide sau parlamentari care doresc să promoveze aceleaşi proiecte pe care le avem noi în programul de guvernare. Nu e o problemă, putem guverna şi fără PSD", a conchis Elena Udrea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea PSD asumare guvernare motiune
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close