Antena 3 CNN Politică Udrea îi cere demisia lui Ridzi: Este o soluţie bună şi pentru ea, dar şi pentru partid

Udrea îi cere demisia lui Ridzi: Este o soluţie bună şi pentru ea, dar şi pentru partid

Udrea îi cere demisia lui Ridzi: Este o soluţie bună şi pentru ea, dar şi pentru partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Dec 2010   •   12:35

Elena Udrea propune ca Monica Iacob-Ridzi să îşi dea demisia, pentru a evita speculaţiile care se fac pe seama dosarului în care este implicată. Ministrul Turismului este de părere că gestul ar fi o soluţie bună şi pentru Ridzi, dar şi pentru partidul din care face parte.

Tot mai mulţi lideri ai formaţiunii democrat -liberale îi cer Monicăi Ridzi să-şi dea singură demisia din Parlament. Cea mai recentă pe listă este Elena Udrea.

 "Monica Iacob-Ridzi să aleagă să demisioneze şi să pună astfel stop speculaţiilor care se fac pe seama acestui dosar şi comparaţiilor care se fac între ea şi cazul Adrian Năstase, spre exemplu. Şi poate fi o soluţie bună şi pentru partid, pentru că, iarăşi, a dat naştere la tot felul de critici la adresa partidului", a declarat Elena Udrea pentru Gândul.

Totuşi ministrul Turismului respinge categoric dorinţa Monicăi Macovei de excludere automată din partid a oricărui membru  suspectat de corupţie.

"Păi, atunci aş da exemplul suspiciunii care s-a creat chiar legat de doamna Macovei când era ministru al Justiţiei, aceea privind casa părinţilor ei. (...). "Însă în nici un caz nu spun că doamna Macovei ar fi trebuit dată afară din partid din cauza asta. " a declarat Udrea pentru Gândul.

 


×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close