Antena 3 CNN Politică Udrea îl acuză pe Ungureanu de "lipsă de caracter" pentru dezicerea de cel care l-a „numit în toate funcţiile”

Udrea îl acuză pe Ungureanu de "lipsă de caracter" pentru dezicerea de cel care l-a „numit în toate funcţiile”

Udrea îl acuză pe Ungureanu de "lipsă de caracter" pentru dezicerea de cel care l-a „numit în toate funcţiile”
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Ian 2013   •   21:26

Răzvan Dumitrescu a prezentat în ediţia de luni seară a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, declaraţia prin care deputatul PDL Elena Udrea îl acuză pe Mihai Răzvan Ungureanu de "lipsă de caracter".

Elena Udrea a caracterizat decizia lui Ungureanu, de a se dezice de Traian Băsescu, drept „lipsă de caracter” şi s-a arătat de acord cu afirmaţia lui Sebastian Lăzăroiu care a precizat că „în politică mai este nevoie şi de caracter”.

"Eu nu am spus că domnul Ungureanu m-a dezamăgit, nu am avut aşteptări de la dânsul ca să am dezamăgiri, doar am spus că sunt de acord că da, în politică mai este nevoie şi de caracter”, a declarat Elena Udrea la un post de televiziune.

Fostul ministru al Turismului consideră că MRU a demonstrat „lipsă de caracter” în încercarea de a-l găsi vinovat pentru insuccesele proprii tocmai pe cel care l-a „numit în toate funcţiile”.

,,Aprecierile sunt ale fiecăruia, sunt personale, dar vorbind strict de schimbul acesta de replici între Ungureanu şi Lăzăroiu referirea a fost făcută faţă de dezicerea lui Ungureanu de Traian Băsescu. Dacă te dezici de un om care te-a numit în funcţii, în toate funcţiile în care ai fost şi care te-a desemnat aşa dintr-o dată, din senin pe tine ca fiind cel care trebuie să salvezi PDL, să fi cel care îl conduce de acum încolo, şi candidat la preşedinţie şi viitorul şi tot şi la un moment dat când ţi se pare că planurile nu mai sunt aceleaşi îl dezici pe cel care a făcut toate lucrurile astea pentru tine atunci Lăzăroiu a avut dreptate că asta arată lipsă de caracter“, a concluzionat Udrea.




×
Subiecte în articol: Răzvan Dumitrescu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close