Antena 3 Politică Udrea îngrijorată? Nu reiese de nicăieri faptul că Trășculescu a pomenit numele meu în fața anchetatorilor

Udrea îngrijorată? Nu reiese de nicăieri faptul că Trășculescu a pomenit numele meu în fața anchetatorilor

de L.D.    |    12 Noi 2012   •   21:25
Udrea îngrijorată? Nu reiese de nicăieri faptul că Trășculescu a pomenit numele meu în fața anchetatorilor
Sursa foto: Foto: Mediafax

Elena Udrea a declarat că nu reiese de nicăieri faptul că deputatul PDL Alin Trășculescu ar fi pomenit și numele ei în declarațiile în fața anchetatorilor, dar dacă a făcut acest lucru ”este un lucru regretabil și supărător” pentru domnia sa.

"Nu ma astept si de la colegi sa faca ceea ce, de regula, fac cei care se folosesc de oamenii cu functii si care au putere (...) Dar nu reiese de nicaieri ca numele meu a fost folosit de domnul deputat" a mai precizat Elena Udrea. 


Potrivit DNA, în perioada noiembrie 2010 - noiembrie 2012, Alin Trăşculescu, în calitate de deputat în Parlamentul României şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene Vrancea a PDL, a pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale (denunţător în cauză), iniţial suma de 50.000 de euro, care ulterior a fost majorată la 150.000 de euro.

Banii au fost pretinşi cu ajutorul inculpatului Calotă Marian-Valeriu care l-a constrâns prin ameninţare pe denunţător să remită lui sumele solicitate.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close